GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI

Genel 13/11/2023 10:07

Belediyemiz tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Sokak Oyunları’ etkinliğine katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Belediye Bahçesinde düzenlenen etkinlikte unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarından; Sek Sek, misket, Alman Kalesi, köşe kapmaca, yağ satarım bal satarım gibi geleneksel oyunlara katılan Başkan Elçin çocukların sevgi gösterisiyle karşılandı. Etkinliğe katılan 1. Sınıf öğrencilerine okuma setleri dağıtılırken diğer öğrencilere ise hikaye kitapları dağıtıldı.

Etkinlikteki; pamuk şeker, kek ve meyve suyu ikramları ve palyaço ile yüz boyama etkinlikleriyle de çocukların keyifli zaman geçirmesi sağlandı.

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Elçin; ‘Okuma yazmaya yeni geçen çocuklarımıza okuma seti verelim dedik. Burada eğleneceksiniz tatile iyi başlayacaksınız derslerinize çok çalışacaksınız büyüyünce de benim yerime Artvin’e Belediye Başkanı olacaksınız. Bizim ümidimiz tamamen sizlersiniz. İyi ki geldiniz hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’ Dedi.